PRINT CARDS

+36-88/443-999

Esküvői Meghívók - Dokumentum Center

Reflektorfényben az ifjú pár!

Az esküvő életünk során talán az egyik legfontosabb esemény. Akinek most következik az készül, tervez, próbálja olyanná varázsolni azt a jeles napot melyre mindig örömmel gondol vissza.

A jeles esemény elengedhetetlen része az esküvői meghívó, melyet elküldünk mindenkinek, akivel szeretnénk megosztani örömünket.Ezt a meghívót az esküvő után nem csak az ifjú pár őrizgeti szeretettel, hanem a családtagok, barátok is akik jelen voltak.

Cégünk a klasszikustól a modernig, a komolytól a vidámabbig közel 100-féle meghívót forgalmaz, így
biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet.

Mikor készül el?

A kiválasztott meghívó alapján először különböző elrendezéssel, betűtípussal és színekkel mintát készítünk, s ezután nyomtatjuk a véglegesített meghívót. Körülbelül 4-5 munkanapot vesz igénybe.

Mennyibe kerül?

A meghívó típusa és a megrendelés darabszámának függvényében változik az ár.
Kérjen ajánlatot személyesen vagy e-mailben.

Még több ötlet

Mindenki szeretné egy kicsit másmilyennek érezni a saját esküvőjét, mondhatni olyan sajátnak, enyémnek, miénknek. Szinte mindenki látja maga előtt a szebbnél, szebben díszített esküvői asztalokat, hallja a zenét és érzi a finomabbnál finomabb ételek ízét, illatát.

Még személyesebbé varázsolhatja esküvőjét, például az asztalokon elhelyezett, az ifjú pár monogramjával, az esküvő dátumával ellátott szalvétákkal, borospoharakkal.

A szalvéták arany- vagy ezüstnyomással készülnek, a borospoharakat gravírozással változtatjuk egyedivé.
További részletekről érdeklődhet bármelyik elérhetőségünkön.

Köszönő ajándéknak

Kiváló ötlet egy -külön erre az alkalomra tervezett- címkével ellátott borosüveg, ami mellé kedves emlék a vendégek számára az a borospohár, mely később az ifjú párra emlékezteti őket.

Top