PRINT CARDS

+36-88/443-999

Shop

Névjegykártya – 90×50 mm

Az üzleti élet elengedhetetlen kelléke a névjegykártya, ami sok mindent elárul a tulajdonosáról. Névjegykártyáit fekete-fehér nyomtatással készíttetheti fehér és színes kartonra egyaránt. Színes nyomással készült kártyája üde színfoltja  lehet vállalkozásának. Ha úgy gondolja nem elég önnek a sima karton kártya, választhat fényes és matt laminált változat közül.
Egyes névjegyeket nagyon feldob a sarok kerekítés, ez lehetséges mind a négy oldalon, de akár csak a két átlós sarokban is.

Kategória:

Product Description

Mi a teendő névjegy rendelésekor?

Ha új kártyáról van szó

Ön leírja az adatokat, elképzelését, kollégánk ezek alapján elkészít Önnek néhány változatot különböző elrendezéssel és betűtípussal. Ezután e-mailben elküldjük a mintákat vagy személyesen hagyatjuk jóvá a készítést. Ha mindez megtörtént akkor nyomtatjuk a kártyát a kért mennyiségben.
Ezek után cégünk már tárolja a megszerkesztett névjegyet, amit bármikor lehet módosítani és utánrendelni belőle.

Amennyiben Önnek grafikus által megszerkesztett névjegye van, azt TIFF, JPG, PDF, CDR formátumban fogadni tudjuk. Pixeles képformátumoknál a fájl nyomtatásra alkalmas, nagy felbontásban készüljön, azaz a kép 1:1 méretében a felbontás minimum 300 dpi legyen. Annak érdekében, hogy az Ön monitorán látott színeket legjobban megközelítsük, kérjük, hogy a színformátum CMYK legyen. JPEG-nél az ajánlott felbontás 600 dpi. Vektorgrafikus formátumoknál (CDR) a szöveget célszerű görbévé alakítani(ctrl+q). DOC, és egyéb Microsoft fájlt csak a szerkesztendő szöveg elküldéséhez alkalmazza.

ez itt a guidline

No product has been found!
Top