PRINT CARDS

+36-88/443-999

Adatkezelés - Dokumentum Center

Adatkezelési tájékoztató

I. Az adatkezelő

Név: Dokumentum Center 2001 Bt

Székhely: 8200 Veszprém, Egyetem u. 11.

Cégjegyzékszám: 19-06-500515

A bejegyző bíróság megnevezése: Veszprémi
Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 27221116-2-19

Telefonszám: 06 88/443999

E-mail: dokucenter@dokucenter.hu

II. Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége

Nem folytatunk olyan tevékenységet,
amely indokolttá tenné adatvédelmi tisztviselő alkalmazását.

III. Az adatkezelés céljai, jogalapjai

Jelen tájékoztató célja, hogy e honlap
látogatói és későbbi partnereink átlátható és egyértelmű formában meg tudják
állapítani, milyen személyes adatokat kezelünk, és mi alapján tesszük ezt. A
közérthetőséget csak úgy látjuk biztosítottnak, ha a pontos jogszabályi
előírásokat külön pontban soroljuk fel, ezt a tájékoztató végén helyeztük el.

 

  1. Kapcsolatfelvételi űrlap

Jelen honlapon található
kapcsolatfelvételi űrlap célja az online kapcsolatfelvételi lehetőség
biztosítása. Az űrlapon nevet és email címet kérünk megadni. Ezeket az adatokat
hozzájárulás alapján kezeljük.

  • Facebook oldal

Online kapcsolatfelvételi lehetőség,
hírekhez való hozzászólás, véleménynyilvánítás biztosítása, vállalkozás
reklámozása, potenciális ügyfelek szerzése céljából üzemeltetett Facebook
oldalunkon is találkozunk személyes adatokkal (név, hozzászólás), amelyekhez az
érintett hozzájárulásával jutunk. Privát üzenetküldésre itt nincs lehetőség,
kérem, keressen valamely más nyilvános elérhetőségünkön.

  • Kapcsolatfelvétel telefonon keresztül

A honlapra kihelyezett telefonszám
felhívása során látni fogjuk a telefonszámát. Valószínűleg bemutatkozik,
így a nevét is megismeri cégünk munkatársa. A hozzájárulása alapján
kezeljük ezeket az adatokat, abból a célból, hogy visszahívhassuk, ha épp
nem tudjuk felvenni a telefont. Ha nem alakul ki cégünk és ön között
üzleti kapcsolat, telefonszámot és a hozzá kapcsolódó nevet nem mentjük
el.

  • Üzleti, szakmai partnerek elérhetősége

Üzleti / szakmai kapcsolataink során
jogos érdek alapján kezeljük partnereink vezetőinek, dolgozóinak,
kapcsolattartóinak személyes adatait: nevet, telefonszámot, email címet.

  • Sütik („Cookies”)

A cookie betűből és számokból álló
információcsomag, amit általában a honlapok a böngészőknek küldenek el azzal a
céllal, hogy elmentsenek bizonyos beállításokat, megkönnyítsék a honlap
használatát és közreműködjenek abban, hogy néhány releváns, statisztikai
jellegű információt gyűjtsünk a látogatókról. A cookie-k (sütik) nem
tartalmaznak személyes információkat, és nem alkalmasak az egyéni felhasználó
azonosítására. A cookie-k (sütik) gyakran olyan egyéni azonosítót tartalmaznak
– egy titkos, véletlenül generált számsort – amelyet az eszköze tárol. Néhány
cookie (süti) a honlap bezárása után megszűnik, néhány pedig hosszabb időre
tárolásra kerül a számítógépén.

A sütikkel kapcsolatos minden
tevékenységet meggátolhat, a korábbi látogatásai során elhelyezett adatfájlokat
törölheti, ennek pontos módjáról böngészője útmutatója igazítja el, melyeket a
következő oldalakon talál:
Cookie-k és webhelyadatok kezelése Chrome-ban,
Információ a sütikről Firefox-hoz,
Cookie-k kezelése Internet Explorerben és Edge-ben.

Egyes böngészők azt is lehetővé teszik,
hogy minden alkalommal, amikor bezárja, automatikusan törlik a böngészési
adatokat. Erről itt olvashat.

A weboldal egyes részeinek letöltésekor az
általunk használt látogatáselemző szoftver (a Google Inc. (“Google”) által
működtetett Google Analytics) automatikusan kisméretű, bizonyos esetben a
személyes adataidat tartalmazó adatfájlokat helyez el a számítógépén. Ennek
megtörténtéről a jelenleg érvényes jogszabályok szerint értesítést is kap,
amikor először az oldalra látogat, és jóváhagyását kérjük ehhez. Az adatfájlok
a weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával
kapott korábbi adatfájlok révén származó információ az üzemeltetőhöz kerül.
Ezen adatfájlok pontos nevéről (_ga, _gat, _gid), funkciójáról ezen az oldalon kap tájékoztatást. A Google Analytics a böngésző révén kapott IP-számot névtelenítve
(anonimizáltan) tárolja, nem tudja összekapcsolni a felhasználóval. Az adatokat
26 hónapig őrzi, amely időperiódus kezdete újraindul, ha új esemény történik a
felhasználóval kapcsolatban (pl. új munkamenetet kezd).

Amennyiben meg szeretné akadályozni, hogy
a Google Analytics bármely weboldalon hozzáadja látogatását az analitikához,
használja ezt a bővítményt (bármely böngészőre elérhető).

A Google olyan cookie-kat is használ
(„DSID”, „IDE”, „NID”), amelyek arra szolgálnak, hogy összekapcsolják a
felhasználó különböző eszközökön végzett tevékenységeit, ha korábban
bejelentkezett rajtuk Google-fiókjába. Mindezt a felhasználónak megjelenő
hirdetések eszközökön átnyúlóan történő összehangolása és a konverziós
események mérése érdekében teszi. Ha nem szeretné, hogy a Google hirdetések
összehangoltan, eszközein átnyúlóan jelenjenek meg, a Hirdetésbeállítások segítségével kikapcsolhatja
a hirdetések személyre szabását.

Ha előzőleg cookie-t kapott a Facebook-tól
– vagy mert van fiókja, vagy mert felkereste a facebook.com oldalt –, a
böngésző adatokat küld ezzel a cookie-val kapcsolatban, amikor a “Tetszik”
gombbal vagy más közösségi beépülő modullal ellátott webhelyet (mint ez a
weboldal) keres fel. Erről bővebb információt itt talál.

Weboldalunkon marketing célokból Facebook
konverziómérő pixelt is használunk, melynek elfogadásához szintén
hozzájárulását kérjük, amikor először látogat az oldalra. Az ezzel kapcsolatos
adatok szintén a Facebook-hoz kerülnek. Bővebb információt a Facebook sütikről ezen az
oldalon talál
.

IV. Hozzájárulás visszavonása

Hozzájáruláson alapul adatkezelésünk
(lásd fentieket) a következő tevékenységeknél:

  • honlap kapcsolatfelvételi űrlapján keresztül
    történő kapcsolatfelvétel az érdeklődők részéről
  • Facebook oldal üzemeltetése
  • látogatottsági statisztika készítése
  • telefonon történő kapcsolatfelvétel

A hozzájárulás bármikor
visszavonható, ugyanolyan egyszerű módon, ahogy annak a megadása történt.

Hozzájárulását a Facebook oldal
esetén visszavonhatja az oldal lájkolásának megszüntetésével, privát üzenet és
komment esetén annak törlésével.

Más, hozzájáruláson alapuló adatkezelési
műveleteink esetén, kérjük, írjon egy rövid üzenetet az dokucenter@dokucenter.hu email címre.

A hozzájárulás visszavonását megelőző adatkezelés jogszerűnek számít.

V. Szerződés és jogi kötelezettség

A számlázási adatok vezetése és a
számla kiállítása jogszabályban előírt kötelezettségünk. Ha a kért adatokat
megbízónk nem adja át, lehetetlen teljesítenünk a vállalt szolgáltatást.

Szolgáltatásaink megrendelését
követően a megrendelőkkel létrejön egy szerződés  írásban vagy szóban. Vállalkozásunk alapvetően
jogi személyekkel köt szerződést, mégis előfordulhat, hogy szerződéseinkbe
személyes adatok is kerülnek, például a kapcsolattartó neve, telefonszáma,
e-mail címe, vagy a jogi személy képviselőjének a neve. A szerződéskötés
feltétele, hogy ezeket az adatokat ismerjük, tudnunk kell, ki a másik fél, hol
érjük el. Az adatok ismerete nélkül a szerződést nem tekintjük megkötöttnek és
a szolgáltatást nem tudjuk teljesíteni.

VI. Jogos érdek megnevezése

Üzleti partnereink, üzlettársaink
vezetőinek vagy kapcsolattartóinak elérhetőségi adatait és nevét jogos érdek
alapján kezeljük. Üzleti partnerek alatt azokat a személyeket értjük, akikkel
együtt dolgozunk egy-egy munkafolyamat során, pl. megbízó nagy cég képviselője,
aki a konkrét munkákra megbízást, utasítást ad, stb.

Ezeket a személyes adatokat hosszú évekre
visszanyúló, korábbi levelezéseink, találkozásaink során maguktól az
érintettektől kaptuk, a bizalmas kezelésről már meggyőződhettek az érintettek.
Mégis elvégeztük a személyes adatok
jogszerű kezeléséhez nélkülözhetetlen érdekmérlegelési tesztet, ezt igény
szerint megtekinthetik partereink. A tiltakozási jogot minden partnerünknek
biztosítjuk.

VII. Az adatok tárolásának időtartama

Kapcsolatfelvételi űrlap (név, email
cím) – üzleti kapcsolat lezárásáig, de hathavonta felülvizsgálat

Facebook oldal (név, hozzászólás) –
oldal törléséig, érintett általi oldalkedvelés visszavonásáig, érintett törlési
műveletéig

Számlázási név és cím –
jogszabályban előírt ideig, egyéni vállalkozók esetében tárgyév + 5 év

Üzleti partnerek adatai (név, e-mail
cím, telefonszám) – üzleti kapcsolat fennálltáig, törlési kérelemig

a – dokucenter.hu weboldalról érkező
sütik – sütik érvényességi idejéig, ill. amíg a felhasználó nem törli a
böngészőjéből azokat

Üzleti partnerek nyomtatásra szánt dokumentumai maximum 1 hónap. Kérésre elkészülés után azonnal töröljük.

GA látogatottsági statisztika – 26 hónap

VIII.
Biztonsági intézkedések

Vállakozásunk a megfelelő biztonsági
intézkedésekkel gondoskodik arról, hogy a személyes adatokat védjük többek
között a jogosulatlan hozzáférés ellen, a téves nyilvánosságra hozatal ellen
vagy a jogosulatlan megváltoztatás ellen. A számítógépeinkre a jelszó megadása
után lehet belépni, melyet a fejlett antivírus program véd a vírusoktól. A
Gmail-be, Facebook-ra kettős azonosítással lépnek be munkatársaink. Weboldalunk
esetén is mindent megteszünk azért, hogy illetéktelenek ne törjék fel és SSL
titkosítást is alkalmazunk.

A megfelelő biztonsági intézkedések
kialakítása során figyelembe vettük a tudomány és technológia jelenlegi
állását, az adatkezelés jellegét, hatókörét, körülményeit, céljait, és a
természetes személyek jogaira és szabadságaira jelentett változó valószínűségű
és súlyosságú kockázatot.

IX. Címzettek

Vállalkozásunk egyes feladatai
ellátása érdekében adatfeldolgozókat vesz igénybe.

Tárhelyszolgáltatás:
Tarhely.Eu Kft.
1538 Budapest, Postafiók 510.

+36-1-789 2 789

support@tarhely.eu
(Hozzáférés a honlap teljes tartalmához, saját domaines email címre érkező
emailek továbbítása.)

Emailek
fogadása és küldése: 

Tárhely. Eu Kft.
1538 Budapest, Postafiók 510.
+36-1-789 2 789
(Hozzáférés a levelezéshez és annak minden adatához.)

Vállalatirányítás:

Innonest Software Kft.

1031 Budapest, Záhony utca 7. C. ép.

Adószám: 27338346-2-41

hello@innonest.hu

(Hozzáférés a munkáinkkal kapcsolatos adatokhoz,
ügyfél adatokhoz.)

Számlázás:

KBOSS.hu Kft.

1031 Budapest, Záhony utca 7. C. ép.

Adószáma: 13421739-2-41

www.szamlazz.hu

(Hozzáférés a számlák és ügyfeleink számlázási adataihoz.)

Facebook oldal: 
Facebook Inc.
Menlo Park, California, USA
Adatkezelési tájékoztató: https://www.facebook.com/about/privacy/update
(Hozzáférés a felhasználó nevéhez,
kommentjéhez.)

Google Analytics:
Google Inc., Mountain View, California, USA
(Hozzáférés a honlap látogatóinak
anonimizált, személyhez nem köthető IP címéhez.)

X. Harmadik országba továbbítás

Egyedüli harmadik ország, amelybe
adattovábbítás történik, az Amerikai Egyesült Államok. Az USA-val megfelelőségi
határozat született 2016. július 12-én (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/eu-us-privacy-shield_en), amelyet a Google (https://policies.google.com/privacy/frameworks) és a Facebook (https://www.facebook.com/about/privacyshield) is betart. Az Automattic szerződésbeni záradék révén felel meg a
GDPR-nek (https://automattic.com/privacy/).

saját helyzetével kapcsolatos
okokból bármikor, amennyiben az adatkezelés jogalapja jogos érdek. Ebben az
esetben a személyes adatokat nem kezelhetjük tovább, kivéve, ha bizonyítjuk,
hogy azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget
élveznek ügyfelünk / megbízónk érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben,
vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez
kapcsolódnak.

  • Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Mivel nem végzünk automatizált
döntéshozatalt és profilalkotást, ezért ezt az alapjogot biztosítani nem
tudjuk.

XII. Panasz esetén

Személyes adatait a legnagyobb
körültekintéssel kezeljük. Amennyiben mégis úgy érzi, hogy nem tettünk meg
minden tőlünk elvárható intézkedést a személyes adatai védelme érdekében, vagy
egyszerűen csak kérdése van, kérjük, írjon nekünk az dokucenter@dokucenter.hu email címre.

Amennyiben vállalkozásunk az
adatkezelési elveket megsérti, az érintettek bíróság előtt gyakorolhatják
jogérvényesítési lehetőségeiket, polgári per keretében. A per elbírálása a
törvényszék hatáskörébe tartozik.

A per az érintett lakóhelye szerinti
törvényszék előtt is megindítható (a törvényszékek felsorolását és
elérhetőségét itt találja).

Továbbá, bármilyen személyes adattal
kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheti a Nemzeti Adatvédelmi és
Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.,
levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu,
honlap: http://www.naih.hu).

XIII. Automatizált döntéshozatal

Vállalkozásunkban nem működik
automatizált döntéshozatal.

XIV. Az adatkezelések jogalapjának meghatározásakor ezeket a

jogszabályhelyeket vettük figyelembe

A reklámot is tartalmazó hírlevél
küldése csak hozzájárulás alapján lehetséges, ezt az Európai Parlement és
Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontja és a gazdasági
reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi
XLVIII. tv. 6. § (1) – (3) bekezdése írja elő.

A honlapon történő kapcsolatfelvétel,
a Facebook oldal üzemeltetése, látogatottsági statisztika és konverziómérés, a
sütik és az üzleti kapcsolatok és megállapodások kapcsán történő adatkezelések
kapcsán a Az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1)
bek. a) pontját vettem figyelembe.

A számlázással kapcsolatos
adatkezelés alapja az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6.
cikk (1) bek. c) és az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. tv. 78. § (3) bek.
(bizonylatok megőrzési határideje) és az általános forgalmi adóról szóló 2007.
évi CXXVII. tv. 169. § e) (számla kötelező elemei).

Egyéb rendelkezések

Jelen tájékoztató 2018. május 25-én
lép hatályba és amint olyan új iránymutatások,
állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk
kell, felülvizsgáljuk a tartalmat. Ha vállalkozásunk tevékenységi köre
változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be, szintén módosítjuk.

 

Az adathordozhatósághoz való jog nem
érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

  • Tiltakozás joga

Az ügyfelünk / megbízónk tiltakozhat
a személyes adatai kezelése ellen

saját helyzetével kapcsolatos
okokból bármikor, amennyiben az adatkezelés jogalapja jogos érdek. Ebben az
esetben a személyes adatokat nem kezelhetjük tovább, kivéve, ha bizonyítjuk,
hogy azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget
élveznek ügyfelünk / megbízónk érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben,
vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez
kapcsolódnak.

  • Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Mivel nem végzünk automatizált
döntéshozatalt és profilalkotást, ezért ezt az alapjogot biztosítani nem
tudjuk.

XII. Panasz esetén

Személyes adatait a legnagyobb
körültekintéssel kezeljük. Amennyiben mégis úgy érzi, hogy nem tettünk meg
minden tőlünk elvárható intézkedést a személyes adatai védelme érdekében, vagy
egyszerűen csak kérdése van, kérjük, írjon nekünk az dokucenter@dokucenter.hu email címre.

Amennyiben vállalkozásunk az
adatkezelési elveket megsérti, az érintettek bíróság előtt gyakorolhatják
jogérvényesítési lehetőségeiket, polgári per keretében. A per elbírálása a
törvényszék hatáskörébe tartozik.

A per az érintett lakóhelye szerinti
törvényszék előtt is megindítható (a törvényszékek felsorolását és
elérhetőségét itt találja).

Továbbá, bármilyen személyes adattal
kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheti a Nemzeti Adatvédelmi és
Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.,
levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu,
honlap: http://www.naih.hu).

XIII. Automatizált döntéshozatal

Vállalkozásunkban nem működik
automatizált döntéshozatal.

XIV. Az adatkezelések jogalapjának meghatározásakor ezeket a

jogszabályhelyeket vettük figyelembe

A reklámot is tartalmazó hírlevél
küldése csak hozzájárulás alapján lehetséges, ezt az Európai Parlement és
Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontja és a gazdasági
reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi
XLVIII. tv. 6. § (1) – (3) bekezdése írja elő.

A honlapon történő kapcsolatfelvétel,
a Facebook oldal üzemeltetése, látogatottsági statisztika és konverziómérés, a
sütik és az üzleti kapcsolatok és megállapodások kapcsán történő adatkezelések
kapcsán a Az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1)
bek. a) pontját vettem figyelembe.

A számlázással kapcsolatos
adatkezelés alapja az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6.
cikk (1) bek. c) és az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. tv. 78. § (3) bek.
(bizonylatok megőrzési határideje) és az általános forgalmi adóról szóló 2007.
évi CXXVII. tv. 169. § e) (számla kötelező elemei).

Egyéb rendelkezések

Jelen tájékoztató 2018. május 25-én
lép hatályba és amint olyan új iránymutatások,
állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk
kell, felülvizsgáljuk a tartalmat. Ha vállalkozásunk tevékenységi köre
változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be, szintén módosítjuk.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

A korlátozásról minden olyan
címzettet tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha
ez lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfelünket/megbízónkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Adathordozáshoz való jog

Az automatizált módon történő adatok
kezelése esetén, amennyiben az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás vagy a
szerződéses jogalap, ügyfelünk/megbízónk/a weboldal látogatója jogosult arra,
hogy a rá vonatkozó, általa rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait
tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és
ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa, amennyiben ez
technikailag megvalósítható.

Az adathordozhatósághoz való jog nem
érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

  • Tiltakozás joga

Az ügyfelünk / megbízónk tiltakozhat
a személyes adatai kezelése ellen

saját helyzetével kapcsolatos
okokból bármikor, amennyiben az adatkezelés jogalapja jogos érdek. Ebben az
esetben a személyes adatokat nem kezelhetjük tovább, kivéve, ha bizonyítjuk,
hogy azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget
élveznek ügyfelünk / megbízónk érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben,
vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez
kapcsolódnak.

  • Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Mivel nem végzünk automatizált
döntéshozatalt és profilalkotást, ezért ezt az alapjogot biztosítani nem
tudjuk.

XII. Panasz esetén

Személyes adatait a legnagyobb
körültekintéssel kezeljük. Amennyiben mégis úgy érzi, hogy nem tettünk meg
minden tőlünk elvárható intézkedést a személyes adatai védelme érdekében, vagy
egyszerűen csak kérdése van, kérjük, írjon nekünk az dokucenter@dokucenter.hu email címre.

Amennyiben vállalkozásunk az
adatkezelési elveket megsérti, az érintettek bíróság előtt gyakorolhatják
jogérvényesítési lehetőségeiket, polgári per keretében. A per elbírálása a
törvényszék hatáskörébe tartozik.

A per az érintett lakóhelye szerinti
törvényszék előtt is megindítható (a törvényszékek felsorolását és
elérhetőségét itt találja).

Továbbá, bármilyen személyes adattal
kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheti a Nemzeti Adatvédelmi és
Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.,
levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu,
honlap: http://www.naih.hu).

XIII. Automatizált döntéshozatal

Vállalkozásunkban nem működik
automatizált döntéshozatal.

XIV. Az adatkezelések jogalapjának meghatározásakor ezeket a

jogszabályhelyeket vettük figyelembe

A reklámot is tartalmazó hírlevél
küldése csak hozzájárulás alapján lehetséges, ezt az Európai Parlement és
Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontja és a gazdasági
reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi
XLVIII. tv. 6. § (1) – (3) bekezdése írja elő.

A honlapon történő kapcsolatfelvétel,
a Facebook oldal üzemeltetése, látogatottsági statisztika és konverziómérés, a
sütik és az üzleti kapcsolatok és megállapodások kapcsán történő adatkezelések
kapcsán a Az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1)
bek. a) pontját vettem figyelembe.

A számlázással kapcsolatos
adatkezelés alapja az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6.
cikk (1) bek. c) és az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. tv. 78. § (3) bek.
(bizonylatok megőrzési határideje) és az általános forgalmi adóról szóló 2007.
évi CXXVII. tv. 169. § e) (számla kötelező elemei).

Egyéb rendelkezések

Jelen tájékoztató 2018. május 25-én
lép hatályba és amint olyan új iránymutatások,
állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk
kell, felülvizsgáljuk a tartalmat. Ha vállalkozásunk tevékenységi köre
változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be, szintén módosítjuk.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ügyfeleink/megbízóink/a weboldal látogatója jogosult kérni az adatkezelés korlátozását, ha:

  • vitatja a személyes adatok pontosságát, tisztázásig
  • az adatkezelés jogellenes, és az adatok
    törlése helyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • már nincs szükségünk a személyes adatokra
    adatkezelés céljából, de a felhasználó / ügyfék / megbízó igényli azokat jogi
    igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
  • a felhasználó / ügyfél / megbízó
    tiltakozott a jogos érdekből történő adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás
    arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az
    adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival
    szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével

csak a felhasználó / ügyfél / megbízó hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez,

érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme
érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet
kezelni.

A korlátozás feloldásáról a felhasználót / ügyfelünket / megbízónkat előzetesen tájékoztatjuk.

A korlátozásról minden olyan
címzettet tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha
ez lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfelünket/megbízónkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Adathordozáshoz való jog

Az automatizált módon történő adatok
kezelése esetén, amennyiben az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás vagy a
szerződéses jogalap, ügyfelünk/megbízónk/a weboldal látogatója jogosult arra,
hogy a rá vonatkozó, általa rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait
tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és
ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa, amennyiben ez
technikailag megvalósítható.

Az adathordozhatósághoz való jog nem
érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

  • Tiltakozás joga

Az ügyfelünk / megbízónk tiltakozhat
a személyes adatai kezelése ellen

saját helyzetével kapcsolatos
okokból bármikor, amennyiben az adatkezelés jogalapja jogos érdek. Ebben az
esetben a személyes adatokat nem kezelhetjük tovább, kivéve, ha bizonyítjuk,
hogy azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget
élveznek ügyfelünk / megbízónk érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben,
vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez
kapcsolódnak.

  • Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Mivel nem végzünk automatizált
döntéshozatalt és profilalkotást, ezért ezt az alapjogot biztosítani nem
tudjuk.

XII. Panasz esetén

Személyes adatait a legnagyobb
körültekintéssel kezeljük. Amennyiben mégis úgy érzi, hogy nem tettünk meg
minden tőlünk elvárható intézkedést a személyes adatai védelme érdekében, vagy
egyszerűen csak kérdése van, kérjük, írjon nekünk az dokucenter@dokucenter.hu email címre.

Amennyiben vállalkozásunk az
adatkezelési elveket megsérti, az érintettek bíróság előtt gyakorolhatják
jogérvényesítési lehetőségeiket, polgári per keretében. A per elbírálása a
törvényszék hatáskörébe tartozik.

A per az érintett lakóhelye szerinti
törvényszék előtt is megindítható (a törvényszékek felsorolását és
elérhetőségét itt találja).

Továbbá, bármilyen személyes adattal
kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheti a Nemzeti Adatvédelmi és
Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.,
levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu,
honlap: http://www.naih.hu).

XIII. Automatizált döntéshozatal

Vállalkozásunkban nem működik
automatizált döntéshozatal.

XIV. Az adatkezelések jogalapjának meghatározásakor ezeket a

jogszabályhelyeket vettük figyelembe

A reklámot is tartalmazó hírlevél
küldése csak hozzájárulás alapján lehetséges, ezt az Európai Parlement és
Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontja és a gazdasági
reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi
XLVIII. tv. 6. § (1) – (3) bekezdése írja elő.

A honlapon történő kapcsolatfelvétel,
a Facebook oldal üzemeltetése, látogatottsági statisztika és konverziómérés, a
sütik és az üzleti kapcsolatok és megállapodások kapcsán történő adatkezelések
kapcsán a Az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1)
bek. a) pontját vettem figyelembe.

A számlázással kapcsolatos
adatkezelés alapja az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6.
cikk (1) bek. c) és az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. tv. 78. § (3) bek.
(bizonylatok megőrzési határideje) és az általános forgalmi adóról szóló 2007.
évi CXXVII. tv. 169. § e) (számla kötelező elemei).

Egyéb rendelkezések

Jelen tájékoztató 2018. május 25-én
lép hatályba és amint olyan új iránymutatások,
állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk
kell, felülvizsgáljuk a tartalmat. Ha vállalkozásunk tevékenységi köre
változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be, szintén módosítjuk.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]Nem kell törölnünk a személyes
adatokat, ha az adatkezelés szükséges jogi igények előterjesztéséhez,
érvényesítéséhez, illetve védelméhez. Amennyiben ilyen adat törlésére érkezik
kérés, megfontoljuk és írásban jelezzük döntésünket.

A törlésről minden olyan címzettet
tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez
lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfeleinket/megbízóinkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Az adatkezelés korlátozásához való jog

Ügyfeleink/megbízóink/a weboldal látogatója jogosult kérni az adatkezelés korlátozását, ha:

  • vitatja a személyes adatok pontosságát, tisztázásig
  • az adatkezelés jogellenes, és az adatok
    törlése helyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • már nincs szükségünk a személyes adatokra
    adatkezelés céljából, de a felhasználó / ügyfék / megbízó igényli azokat jogi
    igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
  • a felhasználó / ügyfél / megbízó
    tiltakozott a jogos érdekből történő adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás
    arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az
    adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival
    szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével

csak a felhasználó / ügyfél / megbízó hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez,

érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme
érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet
kezelni.

A korlátozás feloldásáról a felhasználót / ügyfelünket / megbízónkat előzetesen tájékoztatjuk.

A korlátozásról minden olyan
címzettet tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha
ez lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfelünket/megbízónkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Adathordozáshoz való jog

Az automatizált módon történő adatok
kezelése esetén, amennyiben az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás vagy a
szerződéses jogalap, ügyfelünk/megbízónk/a weboldal látogatója jogosult arra,
hogy a rá vonatkozó, általa rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait
tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és
ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa, amennyiben ez
technikailag megvalósítható.

Az adathordozhatósághoz való jog nem
érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

  • Tiltakozás joga

Az ügyfelünk / megbízónk tiltakozhat
a személyes adatai kezelése ellen

saját helyzetével kapcsolatos
okokból bármikor, amennyiben az adatkezelés jogalapja jogos érdek. Ebben az
esetben a személyes adatokat nem kezelhetjük tovább, kivéve, ha bizonyítjuk,
hogy azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget
élveznek ügyfelünk / megbízónk érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben,
vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez
kapcsolódnak.

  • Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Mivel nem végzünk automatizált
döntéshozatalt és profilalkotást, ezért ezt az alapjogot biztosítani nem
tudjuk.

XII. Panasz esetén

Személyes adatait a legnagyobb
körültekintéssel kezeljük. Amennyiben mégis úgy érzi, hogy nem tettünk meg
minden tőlünk elvárható intézkedést a személyes adatai védelme érdekében, vagy
egyszerűen csak kérdése van, kérjük, írjon nekünk az dokucenter@dokucenter.hu email címre.

Amennyiben vállalkozásunk az
adatkezelési elveket megsérti, az érintettek bíróság előtt gyakorolhatják
jogérvényesítési lehetőségeiket, polgári per keretében. A per elbírálása a
törvényszék hatáskörébe tartozik.

A per az érintett lakóhelye szerinti
törvényszék előtt is megindítható (a törvényszékek felsorolását és
elérhetőségét itt találja).

Továbbá, bármilyen személyes adattal
kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheti a Nemzeti Adatvédelmi és
Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.,
levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu,
honlap: http://www.naih.hu).

XIII. Automatizált döntéshozatal

Vállalkozásunkban nem működik
automatizált döntéshozatal.

XIV. Az adatkezelések jogalapjának meghatározásakor ezeket a

jogszabályhelyeket vettük figyelembe

A reklámot is tartalmazó hírlevél
küldése csak hozzájárulás alapján lehetséges, ezt az Európai Parlement és
Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontja és a gazdasági
reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi
XLVIII. tv. 6. § (1) – (3) bekezdése írja elő.

A honlapon történő kapcsolatfelvétel,
a Facebook oldal üzemeltetése, látogatottsági statisztika és konverziómérés, a
sütik és az üzleti kapcsolatok és megállapodások kapcsán történő adatkezelések
kapcsán a Az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1)
bek. a) pontját vettem figyelembe.

A számlázással kapcsolatos
adatkezelés alapja az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6.
cikk (1) bek. c) és az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. tv. 78. § (3) bek.
(bizonylatok megőrzési határideje) és az általános forgalmi adóról szóló 2007.
évi CXXVII. tv. 169. § e) (számla kötelező elemei).

Egyéb rendelkezések

Jelen tájékoztató 2018. május 25-én
lép hatályba és amint olyan új iránymutatások,
állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk
kell, felülvizsgáljuk a tartalmat. Ha vállalkozásunk tevékenységi köre
változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be, szintén módosítjuk.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Nem kell törölnünk a személyes
adatokat, ha az adatkezelés szükséges jogi igények előterjesztéséhez,
érvényesítéséhez, illetve védelméhez. Amennyiben ilyen adat törlésére érkezik
kérés, megfontoljuk és írásban jelezzük döntésünket.

A törlésről minden olyan címzettet
tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez
lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfeleinket/megbízóinkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Az adatkezelés korlátozásához való jog

Ügyfeleink/megbízóink/a weboldal látogatója jogosult kérni az adatkezelés korlátozását, ha:

  • vitatja a személyes adatok pontosságát, tisztázásig
  • az adatkezelés jogellenes, és az adatok
    törlése helyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • már nincs szükségünk a személyes adatokra
    adatkezelés céljából, de a felhasználó / ügyfék / megbízó igényli azokat jogi
    igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
  • a felhasználó / ügyfél / megbízó
    tiltakozott a jogos érdekből történő adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás
    arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az
    adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival
    szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével

csak a felhasználó / ügyfél / megbízó hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez,

érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme
érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet
kezelni.

A korlátozás feloldásáról a felhasználót / ügyfelünket / megbízónkat előzetesen tájékoztatjuk.

A korlátozásról minden olyan
címzettet tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha
ez lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfelünket/megbízónkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Adathordozáshoz való jog

Az automatizált módon történő adatok
kezelése esetén, amennyiben az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás vagy a
szerződéses jogalap, ügyfelünk/megbízónk/a weboldal látogatója jogosult arra,
hogy a rá vonatkozó, általa rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait
tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és
ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa, amennyiben ez
technikailag megvalósítható.

Az adathordozhatósághoz való jog nem
érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

  • Tiltakozás joga

Az ügyfelünk / megbízónk tiltakozhat
a személyes adatai kezelése ellen

saját helyzetével kapcsolatos
okokból bármikor, amennyiben az adatkezelés jogalapja jogos érdek. Ebben az
esetben a személyes adatokat nem kezelhetjük tovább, kivéve, ha bizonyítjuk,
hogy azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget
élveznek ügyfelünk / megbízónk érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben,
vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez
kapcsolódnak.

  • Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Mivel nem végzünk automatizált
döntéshozatalt és profilalkotást, ezért ezt az alapjogot biztosítani nem
tudjuk.

XII. Panasz esetén

Személyes adatait a legnagyobb
körültekintéssel kezeljük. Amennyiben mégis úgy érzi, hogy nem tettünk meg
minden tőlünk elvárható intézkedést a személyes adatai védelme érdekében, vagy
egyszerűen csak kérdése van, kérjük, írjon nekünk az dokucenter@dokucenter.hu email címre.

Amennyiben vállalkozásunk az
adatkezelési elveket megsérti, az érintettek bíróság előtt gyakorolhatják
jogérvényesítési lehetőségeiket, polgári per keretében. A per elbírálása a
törvényszék hatáskörébe tartozik.

A per az érintett lakóhelye szerinti
törvényszék előtt is megindítható (a törvényszékek felsorolását és
elérhetőségét itt találja).

Továbbá, bármilyen személyes adattal
kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheti a Nemzeti Adatvédelmi és
Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.,
levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu,
honlap: http://www.naih.hu).

XIII. Automatizált döntéshozatal

Vállalkozásunkban nem működik
automatizált döntéshozatal.

XIV. Az adatkezelések jogalapjának meghatározásakor ezeket a

jogszabályhelyeket vettük figyelembe

A reklámot is tartalmazó hírlevél
küldése csak hozzájárulás alapján lehetséges, ezt az Európai Parlement és
Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontja és a gazdasági
reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi
XLVIII. tv. 6. § (1) – (3) bekezdése írja elő.

A honlapon történő kapcsolatfelvétel,
a Facebook oldal üzemeltetése, látogatottsági statisztika és konverziómérés, a
sütik és az üzleti kapcsolatok és megállapodások kapcsán történő adatkezelések
kapcsán a Az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1)
bek. a) pontját vettem figyelembe.

A számlázással kapcsolatos
adatkezelés alapja az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6.
cikk (1) bek. c) és az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. tv. 78. § (3) bek.
(bizonylatok megőrzési határideje) és az általános forgalmi adóról szóló 2007.
évi CXXVII. tv. 169. § e) (számla kötelező elemei).

Egyéb rendelkezések

Jelen tájékoztató 2018. május 25-én
lép hatályba és amint olyan új iránymutatások,
állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk
kell, felülvizsgáljuk a tartalmat. Ha vállalkozásunk tevékenységi köre
változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be, szintén módosítjuk.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Indokolatlan késedelem nélkül
kötelesek vagyunk törölni ügyfeleink, megbízóink, weboldal látogatóink
kérésére, vagy kérés nélkül is a rá vonatkozó személyes adatokat, ha

  • személyes adatokra már nincs szükség abból
    a célból, amelyből azokat gyűjtöttük vagy más módon kezeltük;
  • a megbízó/ügyfél/látogató visszavonja az
    adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más
    jogalapja;
  • a megbízó/ügyfél/látogató tiltakozik az
    adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;
  • a személyes adatokat jogellenesen kezeltük;
  • a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó
    uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  • a személyes adatok gyűjtésére információs
    társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.
  • Ha nyilvánosságra hoztuk a személyes
    adatot, amelyet törölnünk kell, az elérhető technológia és a megvalósítás
    költségeinek figyelembevételével megtesszük az ésszerűen elvárható lépéseket
    annak érdekében, hogy tájékoztassuk az adatokat kezelő adatkezelőket, hogy
    ügyfél/megbízó/weboldal látogató kérelmezte a szóban forgó személyes adatokra
    mutató linkek vagy e személyes adatok másolatának illetve másodpéldányának
    törlését.

Nem kell törölnünk a személyes
adatokat, ha az adatkezelés szükséges jogi igények előterjesztéséhez,
érvényesítéséhez, illetve védelméhez. Amennyiben ilyen adat törlésére érkezik
kérés, megfontoljuk és írásban jelezzük döntésünket.

A törlésről minden olyan címzettet
tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez
lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfeleinket/megbízóinkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Az adatkezelés korlátozásához való jog

Ügyfeleink/megbízóink/a weboldal látogatója jogosult kérni az adatkezelés korlátozását, ha:

  • vitatja a személyes adatok pontosságát, tisztázásig
  • az adatkezelés jogellenes, és az adatok
    törlése helyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • már nincs szükségünk a személyes adatokra
    adatkezelés céljából, de a felhasználó / ügyfék / megbízó igényli azokat jogi
    igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
  • a felhasználó / ügyfél / megbízó
    tiltakozott a jogos érdekből történő adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás
    arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az
    adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival
    szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével

csak a felhasználó / ügyfél / megbízó hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez,

érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme
érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet
kezelni.

A korlátozás feloldásáról a felhasználót / ügyfelünket / megbízónkat előzetesen tájékoztatjuk.

A korlátozásról minden olyan
címzettet tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha
ez lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfelünket/megbízónkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Adathordozáshoz való jog

Az automatizált módon történő adatok
kezelése esetén, amennyiben az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás vagy a
szerződéses jogalap, ügyfelünk/megbízónk/a weboldal látogatója jogosult arra,
hogy a rá vonatkozó, általa rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait
tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és
ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa, amennyiben ez
technikailag megvalósítható.

Az adathordozhatósághoz való jog nem
érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

  • Tiltakozás joga

Az ügyfelünk / megbízónk tiltakozhat
a személyes adatai kezelése ellen

saját helyzetével kapcsolatos
okokból bármikor, amennyiben az adatkezelés jogalapja jogos érdek. Ebben az
esetben a személyes adatokat nem kezelhetjük tovább, kivéve, ha bizonyítjuk,
hogy azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget
élveznek ügyfelünk / megbízónk érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben,
vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez
kapcsolódnak.

  • Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Mivel nem végzünk automatizált
döntéshozatalt és profilalkotást, ezért ezt az alapjogot biztosítani nem
tudjuk.

XII. Panasz esetén

Személyes adatait a legnagyobb
körültekintéssel kezeljük. Amennyiben mégis úgy érzi, hogy nem tettünk meg
minden tőlünk elvárható intézkedést a személyes adatai védelme érdekében, vagy
egyszerűen csak kérdése van, kérjük, írjon nekünk az dokucenter@dokucenter.hu email címre.

Amennyiben vállalkozásunk az
adatkezelési elveket megsérti, az érintettek bíróság előtt gyakorolhatják
jogérvényesítési lehetőségeiket, polgári per keretében. A per elbírálása a
törvényszék hatáskörébe tartozik.

A per az érintett lakóhelye szerinti
törvényszék előtt is megindítható (a törvényszékek felsorolását és
elérhetőségét itt találja).

Továbbá, bármilyen személyes adattal
kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheti a Nemzeti Adatvédelmi és
Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.,
levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu,
honlap: http://www.naih.hu).

XIII. Automatizált döntéshozatal

Vállalkozásunkban nem működik
automatizált döntéshozatal.

XIV. Az adatkezelések jogalapjának meghatározásakor ezeket a

jogszabályhelyeket vettük figyelembe

A reklámot is tartalmazó hírlevél
küldése csak hozzájárulás alapján lehetséges, ezt az Európai Parlement és
Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontja és a gazdasági
reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi
XLVIII. tv. 6. § (1) – (3) bekezdése írja elő.

A honlapon történő kapcsolatfelvétel,
a Facebook oldal üzemeltetése, látogatottsági statisztika és konverziómérés, a
sütik és az üzleti kapcsolatok és megállapodások kapcsán történő adatkezelések
kapcsán a Az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1)
bek. a) pontját vettem figyelembe.

A számlázással kapcsolatos
adatkezelés alapja az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6.
cikk (1) bek. c) és az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. tv. 78. § (3) bek.
(bizonylatok megőrzési határideje) és az általános forgalmi adóról szóló 2007.
évi CXXVII. tv. 169. § e) (számla kötelező elemei).

Egyéb rendelkezések

Jelen tájékoztató 2018. május 25-én
lép hatályba és amint olyan új iránymutatások,
állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk
kell, felülvizsgáljuk a tartalmat. Ha vállalkozásunk tevékenységi köre
változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be, szintén módosítjuk.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Weboldalunk látogatói, ügyfeleink,
partnereink jogosultak arra, hogy kérésre helyesbítsük a rájuk vonatkozó
pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, kérhető a
hiányos személyes adatok kiegészítése. A helyesbítésről minden olyan címzettet
tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez
lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Az érintettet kérésre
tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Törléshez való jog

Indokolatlan késedelem nélkül
kötelesek vagyunk törölni ügyfeleink, megbízóink, weboldal látogatóink
kérésére, vagy kérés nélkül is a rá vonatkozó személyes adatokat, ha

  • személyes adatokra már nincs szükség abból
    a célból, amelyből azokat gyűjtöttük vagy más módon kezeltük;
  • a megbízó/ügyfél/látogató visszavonja az
    adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más
    jogalapja;
  • a megbízó/ügyfél/látogató tiltakozik az
    adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;
  • a személyes adatokat jogellenesen kezeltük;
  • a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó
    uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  • a személyes adatok gyűjtésére információs
    társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.
  • Ha nyilvánosságra hoztuk a személyes
    adatot, amelyet törölnünk kell, az elérhető technológia és a megvalósítás
    költségeinek figyelembevételével megtesszük az ésszerűen elvárható lépéseket
    annak érdekében, hogy tájékoztassuk az adatokat kezelő adatkezelőket, hogy
    ügyfél/megbízó/weboldal látogató kérelmezte a szóban forgó személyes adatokra
    mutató linkek vagy e személyes adatok másolatának illetve másodpéldányának
    törlését.

Nem kell törölnünk a személyes
adatokat, ha az adatkezelés szükséges jogi igények előterjesztéséhez,
érvényesítéséhez, illetve védelméhez. Amennyiben ilyen adat törlésére érkezik
kérés, megfontoljuk és írásban jelezzük döntésünket.

A törlésről minden olyan címzettet
tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez
lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfeleinket/megbízóinkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Az adatkezelés korlátozásához való jog

Ügyfeleink/megbízóink/a weboldal látogatója jogosult kérni az adatkezelés korlátozását, ha:

  • vitatja a személyes adatok pontosságát, tisztázásig
  • az adatkezelés jogellenes, és az adatok
    törlése helyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • már nincs szükségünk a személyes adatokra
    adatkezelés céljából, de a felhasználó / ügyfék / megbízó igényli azokat jogi
    igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
  • a felhasználó / ügyfél / megbízó
    tiltakozott a jogos érdekből történő adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás
    arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az
    adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival
    szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével

csak a felhasználó / ügyfél / megbízó hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez,

érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme
érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet
kezelni.

A korlátozás feloldásáról a felhasználót / ügyfelünket / megbízónkat előzetesen tájékoztatjuk.

A korlátozásról minden olyan
címzettet tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha
ez lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfelünket/megbízónkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Adathordozáshoz való jog

Az automatizált módon történő adatok
kezelése esetén, amennyiben az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás vagy a
szerződéses jogalap, ügyfelünk/megbízónk/a weboldal látogatója jogosult arra,
hogy a rá vonatkozó, általa rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait
tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és
ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa, amennyiben ez
technikailag megvalósítható.

Az adathordozhatósághoz való jog nem
érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

  • Tiltakozás joga

Az ügyfelünk / megbízónk tiltakozhat
a személyes adatai kezelése ellen

saját helyzetével kapcsolatos
okokból bármikor, amennyiben az adatkezelés jogalapja jogos érdek. Ebben az
esetben a személyes adatokat nem kezelhetjük tovább, kivéve, ha bizonyítjuk,
hogy azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget
élveznek ügyfelünk / megbízónk érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben,
vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez
kapcsolódnak.

  • Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Mivel nem végzünk automatizált
döntéshozatalt és profilalkotást, ezért ezt az alapjogot biztosítani nem
tudjuk.

XII. Panasz esetén

Személyes adatait a legnagyobb
körültekintéssel kezeljük. Amennyiben mégis úgy érzi, hogy nem tettünk meg
minden tőlünk elvárható intézkedést a személyes adatai védelme érdekében, vagy
egyszerűen csak kérdése van, kérjük, írjon nekünk az dokucenter@dokucenter.hu email címre.

Amennyiben vállalkozásunk az
adatkezelési elveket megsérti, az érintettek bíróság előtt gyakorolhatják
jogérvényesítési lehetőségeiket, polgári per keretében. A per elbírálása a
törvényszék hatáskörébe tartozik.

A per az érintett lakóhelye szerinti
törvényszék előtt is megindítható (a törvényszékek felsorolását és
elérhetőségét itt találja).

Továbbá, bármilyen személyes adattal
kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheti a Nemzeti Adatvédelmi és
Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.,
levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu,
honlap: http://www.naih.hu).

XIII. Automatizált döntéshozatal

Vállalkozásunkban nem működik
automatizált döntéshozatal.

XIV. Az adatkezelések jogalapjának meghatározásakor ezeket a

jogszabályhelyeket vettük figyelembe

A reklámot is tartalmazó hírlevél
küldése csak hozzájárulás alapján lehetséges, ezt az Európai Parlement és
Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontja és a gazdasági
reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi
XLVIII. tv. 6. § (1) – (3) bekezdése írja elő.

A honlapon történő kapcsolatfelvétel,
a Facebook oldal üzemeltetése, látogatottsági statisztika és konverziómérés, a
sütik és az üzleti kapcsolatok és megállapodások kapcsán történő adatkezelések
kapcsán a Az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1)
bek. a) pontját vettem figyelembe.

A számlázással kapcsolatos
adatkezelés alapja az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6.
cikk (1) bek. c) és az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. tv. 78. § (3) bek.
(bizonylatok megőrzési határideje) és az általános forgalmi adóról szóló 2007.
évi CXXVII. tv. 169. § e) (számla kötelező elemei).

Egyéb rendelkezések

Jelen tájékoztató 2018. május 25-én
lép hatályba és amint olyan új iránymutatások,
állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk
kell, felülvizsgáljuk a tartalmat. Ha vállalkozásunk tevékenységi köre
változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be, szintén módosítjuk.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]Az adatkezelés tárgyát képező személyes adatok másolatát rendelkezésére bocsátjuk.

További másolatokért az adminisztratív költségekért ésszerű mértékű díjat számítunk fel.

Ha a kérelem elektronikus úton került benyújtásra, az információkat széles körben használt
elektronikus formátumban adjuk át (.doc, .pdf, .xls, .jpg stb.), kivéve, ha az
érintett másképp kéri.

A másolat igénylésére vonatkozó jog nem érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

  • Helyesbítéshez való jog

Weboldalunk látogatói, ügyfeleink,
partnereink jogosultak arra, hogy kérésre helyesbítsük a rájuk vonatkozó
pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, kérhető a
hiányos személyes adatok kiegészítése. A helyesbítésről minden olyan címzettet
tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez
lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Az érintettet kérésre
tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Törléshez való jog

Indokolatlan késedelem nélkül
kötelesek vagyunk törölni ügyfeleink, megbízóink, weboldal látogatóink
kérésére, vagy kérés nélkül is a rá vonatkozó személyes adatokat, ha

  • személyes adatokra már nincs szükség abból
    a célból, amelyből azokat gyűjtöttük vagy más módon kezeltük;
  • a megbízó/ügyfél/látogató visszavonja az
    adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más
    jogalapja;
  • a megbízó/ügyfél/látogató tiltakozik az
    adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;
  • a személyes adatokat jogellenesen kezeltük;
  • a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó
    uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  • a személyes adatok gyűjtésére információs
    társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.
  • Ha nyilvánosságra hoztuk a személyes
    adatot, amelyet törölnünk kell, az elérhető technológia és a megvalósítás
    költségeinek figyelembevételével megtesszük az ésszerűen elvárható lépéseket
    annak érdekében, hogy tájékoztassuk az adatokat kezelő adatkezelőket, hogy
    ügyfél/megbízó/weboldal látogató kérelmezte a szóban forgó személyes adatokra
    mutató linkek vagy e személyes adatok másolatának illetve másodpéldányának
    törlését.

Nem kell törölnünk a személyes
adatokat, ha az adatkezelés szükséges jogi igények előterjesztéséhez,
érvényesítéséhez, illetve védelméhez. Amennyiben ilyen adat törlésére érkezik
kérés, megfontoljuk és írásban jelezzük döntésünket.

A törlésről minden olyan címzettet
tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez
lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfeleinket/megbízóinkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Az adatkezelés korlátozásához való jog

Ügyfeleink/megbízóink/a weboldal látogatója jogosult kérni az adatkezelés korlátozását, ha:

  • vitatja a személyes adatok pontosságát, tisztázásig
  • az adatkezelés jogellenes, és az adatok
    törlése helyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • már nincs szükségünk a személyes adatokra
    adatkezelés céljából, de a felhasználó / ügyfék / megbízó igényli azokat jogi
    igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
  • a felhasználó / ügyfél / megbízó
    tiltakozott a jogos érdekből történő adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás
    arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az
    adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival
    szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével

csak a felhasználó / ügyfél / megbízó hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez,

érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme
érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet
kezelni.

A korlátozás feloldásáról a felhasználót / ügyfelünket / megbízónkat előzetesen tájékoztatjuk.

A korlátozásról minden olyan
címzettet tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha
ez lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfelünket/megbízónkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Adathordozáshoz való jog

Az automatizált módon történő adatok
kezelése esetén, amennyiben az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás vagy a
szerződéses jogalap, ügyfelünk/megbízónk/a weboldal látogatója jogosult arra,
hogy a rá vonatkozó, általa rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait
tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és
ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa, amennyiben ez
technikailag megvalósítható.

Az adathordozhatósághoz való jog nem
érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

  • Tiltakozás joga

Az ügyfelünk / megbízónk tiltakozhat
a személyes adatai kezelése ellen

saját helyzetével kapcsolatos
okokból bármikor, amennyiben az adatkezelés jogalapja jogos érdek. Ebben az
esetben a személyes adatokat nem kezelhetjük tovább, kivéve, ha bizonyítjuk,
hogy azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget
élveznek ügyfelünk / megbízónk érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben,
vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez
kapcsolódnak.

  • Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Mivel nem végzünk automatizált
döntéshozatalt és profilalkotást, ezért ezt az alapjogot biztosítani nem
tudjuk.

XII. Panasz esetén

Személyes adatait a legnagyobb
körültekintéssel kezeljük. Amennyiben mégis úgy érzi, hogy nem tettünk meg
minden tőlünk elvárható intézkedést a személyes adatai védelme érdekében, vagy
egyszerűen csak kérdése van, kérjük, írjon nekünk az dokucenter@dokucenter.hu email címre.

Amennyiben vállalkozásunk az
adatkezelési elveket megsérti, az érintettek bíróság előtt gyakorolhatják
jogérvényesítési lehetőségeiket, polgári per keretében. A per elbírálása a
törvényszék hatáskörébe tartozik.

A per az érintett lakóhelye szerinti
törvényszék előtt is megindítható (a törvényszékek felsorolását és
elérhetőségét itt találja).

Továbbá, bármilyen személyes adattal
kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheti a Nemzeti Adatvédelmi és
Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.,
levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu,
honlap: http://www.naih.hu).

XIII. Automatizált döntéshozatal

Vállalkozásunkban nem működik
automatizált döntéshozatal.

XIV. Az adatkezelések jogalapjának meghatározásakor ezeket a

jogszabályhelyeket vettük figyelembe

A reklámot is tartalmazó hírlevél
küldése csak hozzájárulás alapján lehetséges, ezt az Európai Parlement és
Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontja és a gazdasági
reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi
XLVIII. tv. 6. § (1) – (3) bekezdése írja elő.

A honlapon történő kapcsolatfelvétel,
a Facebook oldal üzemeltetése, látogatottsági statisztika és konverziómérés, a
sütik és az üzleti kapcsolatok és megállapodások kapcsán történő adatkezelések
kapcsán a Az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1)
bek. a) pontját vettem figyelembe.

A számlázással kapcsolatos
adatkezelés alapja az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6.
cikk (1) bek. c) és az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. tv. 78. § (3) bek.
(bizonylatok megőrzési határideje) és az általános forgalmi adóról szóló 2007.
évi CXXVII. tv. 169. § e) (számla kötelező elemei).

Egyéb rendelkezések

Jelen tájékoztató 2018. május 25-én
lép hatályba és amint olyan új iránymutatások,
állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk
kell, felülvizsgáljuk a tartalmat. Ha vállalkozásunk tevékenységi köre
változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be, szintén módosítjuk.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Az adatkezelés tárgyát képező személyes adatok másolatát rendelkezésére bocsátjuk.

További másolatokért az adminisztratív költségekért ésszerű mértékű díjat számítunk fel.

Ha a kérelem elektronikus úton került benyújtásra, az információkat széles körben használt
elektronikus formátumban adjuk át (.doc, .pdf, .xls, .jpg stb.), kivéve, ha az
érintett másképp kéri.

A másolat igénylésére vonatkozó jog nem érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

  • Helyesbítéshez való jog

Weboldalunk látogatói, ügyfeleink,
partnereink jogosultak arra, hogy kérésre helyesbítsük a rájuk vonatkozó
pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, kérhető a
hiányos személyes adatok kiegészítése. A helyesbítésről minden olyan címzettet
tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez
lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Az érintettet kérésre
tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Törléshez való jog

Indokolatlan késedelem nélkül
kötelesek vagyunk törölni ügyfeleink, megbízóink, weboldal látogatóink
kérésére, vagy kérés nélkül is a rá vonatkozó személyes adatokat, ha

  • személyes adatokra már nincs szükség abból
    a célból, amelyből azokat gyűjtöttük vagy más módon kezeltük;
  • a megbízó/ügyfél/látogató visszavonja az
    adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más
    jogalapja;
  • a megbízó/ügyfél/látogató tiltakozik az
    adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;
  • a személyes adatokat jogellenesen kezeltük;
  • a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó
    uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  • a személyes adatok gyűjtésére információs
    társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.
  • Ha nyilvánosságra hoztuk a személyes
    adatot, amelyet törölnünk kell, az elérhető technológia és a megvalósítás
    költségeinek figyelembevételével megtesszük az ésszerűen elvárható lépéseket
    annak érdekében, hogy tájékoztassuk az adatokat kezelő adatkezelőket, hogy
    ügyfél/megbízó/weboldal látogató kérelmezte a szóban forgó személyes adatokra
    mutató linkek vagy e személyes adatok másolatának illetve másodpéldányának
    törlését.

Nem kell törölnünk a személyes
adatokat, ha az adatkezelés szükséges jogi igények előterjesztéséhez,
érvényesítéséhez, illetve védelméhez. Amennyiben ilyen adat törlésére érkezik
kérés, megfontoljuk és írásban jelezzük döntésünket.

A törlésről minden olyan címzettet
tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez
lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfeleinket/megbízóinkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Az adatkezelés korlátozásához való jog

Ügyfeleink/megbízóink/a weboldal látogatója jogosult kérni az adatkezelés korlátozását, ha:

  • vitatja a személyes adatok pontosságát, tisztázásig
  • az adatkezelés jogellenes, és az adatok
    törlése helyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • már nincs szükségünk a személyes adatokra
    adatkezelés céljából, de a felhasználó / ügyfék / megbízó igényli azokat jogi
    igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
  • a felhasználó / ügyfél / megbízó
    tiltakozott a jogos érdekből történő adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás
    arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az
    adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival
    szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével

csak a felhasználó / ügyfél / megbízó hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez,

érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme
érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet
kezelni.

A korlátozás feloldásáról a felhasználót / ügyfelünket / megbízónkat előzetesen tájékoztatjuk.

A korlátozásról minden olyan
címzettet tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha
ez lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfelünket/megbízónkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Adathordozáshoz való jog

Az automatizált módon történő adatok
kezelése esetén, amennyiben az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás vagy a
szerződéses jogalap, ügyfelünk/megbízónk/a weboldal látogatója jogosult arra,
hogy a rá vonatkozó, általa rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait
tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és
ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa, amennyiben ez
technikailag megvalósítható.

Az adathordozhatósághoz való jog nem
érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

  • Tiltakozás joga

Az ügyfelünk / megbízónk tiltakozhat
a személyes adatai kezelése ellen

saját helyzetével kapcsolatos
okokból bármikor, amennyiben az adatkezelés jogalapja jogos érdek. Ebben az
esetben a személyes adatokat nem kezelhetjük tovább, kivéve, ha bizonyítjuk,
hogy azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget
élveznek ügyfelünk / megbízónk érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben,
vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez
kapcsolódnak.

  • Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Mivel nem végzünk automatizált
döntéshozatalt és profilalkotást, ezért ezt az alapjogot biztosítani nem
tudjuk.

XII. Panasz esetén

Személyes adatait a legnagyobb
körültekintéssel kezeljük. Amennyiben mégis úgy érzi, hogy nem tettünk meg
minden tőlünk elvárható intézkedést a személyes adatai védelme érdekében, vagy
egyszerűen csak kérdése van, kérjük, írjon nekünk az dokucenter@dokucenter.hu email címre.

Amennyiben vállalkozásunk az
adatkezelési elveket megsérti, az érintettek bíróság előtt gyakorolhatják
jogérvényesítési lehetőségeiket, polgári per keretében. A per elbírálása a
törvényszék hatáskörébe tartozik.

A per az érintett lakóhelye szerinti
törvényszék előtt is megindítható (a törvényszékek felsorolását és
elérhetőségét itt találja).

Továbbá, bármilyen személyes adattal
kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheti a Nemzeti Adatvédelmi és
Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.,
levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu,
honlap: http://www.naih.hu).

XIII. Automatizált döntéshozatal

Vállalkozásunkban nem működik
automatizált döntéshozatal.

XIV. Az adatkezelések jogalapjának meghatározásakor ezeket a

jogszabályhelyeket vettük figyelembe

A reklámot is tartalmazó hírlevél
küldése csak hozzájárulás alapján lehetséges, ezt az Európai Parlement és
Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontja és a gazdasági
reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi
XLVIII. tv. 6. § (1) – (3) bekezdése írja elő.

A honlapon történő kapcsolatfelvétel,
a Facebook oldal üzemeltetése, látogatottsági statisztika és konverziómérés, a
sütik és az üzleti kapcsolatok és megállapodások kapcsán történő adatkezelések
kapcsán a Az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1)
bek. a) pontját vettem figyelembe.

A számlázással kapcsolatos
adatkezelés alapja az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6.
cikk (1) bek. c) és az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. tv. 78. § (3) bek.
(bizonylatok megőrzési határideje) és az általános forgalmi adóról szóló 2007.
évi CXXVII. tv. 169. § e) (számla kötelező elemei).

Egyéb rendelkezések

Jelen tájékoztató 2018. május 25-én
lép hatályba és amint olyan új iránymutatások,
állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk
kell, felülvizsgáljuk a tartalmat. Ha vállalkozásunk tevékenységi köre
változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be, szintén módosítjuk.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Weboldalunk látogatói, ügyfeleink,
partnereink jogosultak visszajelzést kérni arra vonatkozóan, hogy személyes
adataik kezelése folyamatban van-e, és ha igen, jogosultak hozzáférést kapni a
következő információkhoz:

  • adatkezelés céljai
  • az érintett személyes adatok kategóriái
  • címzettek, akikkel / amelyekkel a
    személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, beleértve a harmadik
    országbeli címzetteket és a nemzetközi szervezeteket,
  • az adatok tárolásának tervezett
    időtartama, ha ez nem lehetséges, ezen időtartam meghatározásának szempontjai,
  • az érintett azon joga, hogy kérelmezheti
    az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatok helyesbítését, törlését vagy
    kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése
    ellen

Az adatkezelés tárgyát képező személyes adatok másolatát rendelkezésére bocsátjuk.

További másolatokért az adminisztratív költségekért ésszerű mértékű díjat számítunk fel.

Ha a kérelem elektronikus úton került benyújtásra, az információkat széles körben használt
elektronikus formátumban adjuk át (.doc, .pdf, .xls, .jpg stb.), kivéve, ha az
érintett másképp kéri.

A másolat igénylésére vonatkozó jog nem érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

  • Helyesbítéshez való jog

Weboldalunk látogatói, ügyfeleink,
partnereink jogosultak arra, hogy kérésre helyesbítsük a rájuk vonatkozó
pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, kérhető a
hiányos személyes adatok kiegészítése. A helyesbítésről minden olyan címzettet
tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez
lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Az érintettet kérésre
tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Törléshez való jog

Indokolatlan késedelem nélkül
kötelesek vagyunk törölni ügyfeleink, megbízóink, weboldal látogatóink
kérésére, vagy kérés nélkül is a rá vonatkozó személyes adatokat, ha

  • személyes adatokra már nincs szükség abból
    a célból, amelyből azokat gyűjtöttük vagy más módon kezeltük;
  • a megbízó/ügyfél/látogató visszavonja az
    adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más
    jogalapja;
  • a megbízó/ügyfél/látogató tiltakozik az
    adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;
  • a személyes adatokat jogellenesen kezeltük;
  • a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó
    uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  • a személyes adatok gyűjtésére információs
    társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.
  • Ha nyilvánosságra hoztuk a személyes
    adatot, amelyet törölnünk kell, az elérhető technológia és a megvalósítás
    költségeinek figyelembevételével megtesszük az ésszerűen elvárható lépéseket
    annak érdekében, hogy tájékoztassuk az adatokat kezelő adatkezelőket, hogy
    ügyfél/megbízó/weboldal látogató kérelmezte a szóban forgó személyes adatokra
    mutató linkek vagy e személyes adatok másolatának illetve másodpéldányának
    törlését.

Nem kell törölnünk a személyes
adatokat, ha az adatkezelés szükséges jogi igények előterjesztéséhez,
érvényesítéséhez, illetve védelméhez. Amennyiben ilyen adat törlésére érkezik
kérés, megfontoljuk és írásban jelezzük döntésünket.

A törlésről minden olyan címzettet
tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez
lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfeleinket/megbízóinkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Az adatkezelés korlátozásához való jog

Ügyfeleink/megbízóink/a weboldal látogatója jogosult kérni az adatkezelés korlátozását, ha:

  • vitatja a személyes adatok pontosságát, tisztázásig
  • az adatkezelés jogellenes, és az adatok
    törlése helyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • már nincs szükségünk a személyes adatokra
    adatkezelés céljából, de a felhasználó / ügyfék / megbízó igényli azokat jogi
    igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
  • a felhasználó / ügyfél / megbízó
    tiltakozott a jogos érdekből történő adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás
    arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az
    adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival
    szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével

csak a felhasználó / ügyfél / megbízó hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez,

érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme
érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet
kezelni.

A korlátozás feloldásáról a felhasználót / ügyfelünket / megbízónkat előzetesen tájékoztatjuk.

A korlátozásról minden olyan
címzettet tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha
ez lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfelünket/megbízónkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Adathordozáshoz való jog

Az automatizált módon történő adatok
kezelése esetén, amennyiben az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás vagy a
szerződéses jogalap, ügyfelünk/megbízónk/a weboldal látogatója jogosult arra,
hogy a rá vonatkozó, általa rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait
tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és
ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa, amennyiben ez
technikailag megvalósítható.

Az adathordozhatósághoz való jog nem
érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

  • Tiltakozás joga

Az ügyfelünk / megbízónk tiltakozhat
a személyes adatai kezelése ellen

saját helyzetével kapcsolatos
okokból bármikor, amennyiben az adatkezelés jogalapja jogos érdek. Ebben az
esetben a személyes adatokat nem kezelhetjük tovább, kivéve, ha bizonyítjuk,
hogy azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget
élveznek ügyfelünk / megbízónk érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben,
vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez
kapcsolódnak.

  • Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Mivel nem végzünk automatizált
döntéshozatalt és profilalkotást, ezért ezt az alapjogot biztosítani nem
tudjuk.

XII. Panasz esetén

Személyes adatait a legnagyobb
körültekintéssel kezeljük. Amennyiben mégis úgy érzi, hogy nem tettünk meg
minden tőlünk elvárható intézkedést a személyes adatai védelme érdekében, vagy
egyszerűen csak kérdése van, kérjük, írjon nekünk az dokucenter@dokucenter.hu email címre.

Amennyiben vállalkozásunk az
adatkezelési elveket megsérti, az érintettek bíróság előtt gyakorolhatják
jogérvényesítési lehetőségeiket, polgári per keretében. A per elbírálása a
törvényszék hatáskörébe tartozik.

A per az érintett lakóhelye szerinti
törvényszék előtt is megindítható (a törvényszékek felsorolását és
elérhetőségét itt találja).

Továbbá, bármilyen személyes adattal
kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheti a Nemzeti Adatvédelmi és
Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.,
levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu,
honlap: http://www.naih.hu).

XIII. Automatizált döntéshozatal

Vállalkozásunkban nem működik
automatizált döntéshozatal.

XIV. Az adatkezelések jogalapjának meghatározásakor ezeket a

jogszabályhelyeket vettük figyelembe

A reklámot is tartalmazó hírlevél
küldése csak hozzájárulás alapján lehetséges, ezt az Európai Parlement és
Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontja és a gazdasági
reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi
XLVIII. tv. 6. § (1) – (3) bekezdése írja elő.

A honlapon történő kapcsolatfelvétel,
a Facebook oldal üzemeltetése, látogatottsági statisztika és konverziómérés, a
sütik és az üzleti kapcsolatok és megállapodások kapcsán történő adatkezelések
kapcsán a Az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1)
bek. a) pontját vettem figyelembe.

A számlázással kapcsolatos
adatkezelés alapja az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6.
cikk (1) bek. c) és az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. tv. 78. § (3) bek.
(bizonylatok megőrzési határideje) és az általános forgalmi adóról szóló 2007.
évi CXXVII. tv. 169. § e) (számla kötelező elemei).

Egyéb rendelkezések

Jelen tájékoztató 2018. május 25-én
lép hatályba és amint olyan új iránymutatások,
állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk
kell, felülvizsgáljuk a tartalmat. Ha vállalkozásunk tevékenységi köre
változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be, szintén módosítjuk.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

XI. Az érintett jogai

  1. Hozzáférés a személyes adatokhoz

Weboldalunk látogatói, ügyfeleink,
partnereink jogosultak visszajelzést kérni arra vonatkozóan, hogy személyes
adataik kezelése folyamatban van-e, és ha igen, jogosultak hozzáférést kapni a
következő információkhoz:

  • adatkezelés céljai
  • az érintett személyes adatok kategóriái
  • címzettek, akikkel / amelyekkel a
    személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, beleértve a harmadik
    országbeli címzetteket és a nemzetközi szervezeteket,
  • az adatok tárolásának tervezett
    időtartama, ha ez nem lehetséges, ezen időtartam meghatározásának szempontjai,
  • az érintett azon joga, hogy kérelmezheti
    az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatok helyesbítését, törlését vagy
    kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése
    ellen

Az adatkezelés tárgyát képező személyes adatok másolatát rendelkezésére bocsátjuk.

További másolatokért az adminisztratív költségekért ésszerű mértékű díjat számítunk fel.

Ha a kérelem elektronikus úton került benyújtásra, az információkat széles körben használt
elektronikus formátumban adjuk át (.doc, .pdf, .xls, .jpg stb.), kivéve, ha az
érintett másképp kéri.

A másolat igénylésére vonatkozó jog nem érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

  • Helyesbítéshez való jog

Weboldalunk látogatói, ügyfeleink,
partnereink jogosultak arra, hogy kérésre helyesbítsük a rájuk vonatkozó
pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, kérhető a
hiányos személyes adatok kiegészítése. A helyesbítésről minden olyan címzettet
tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez
lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Az érintettet kérésre
tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Törléshez való jog

Indokolatlan késedelem nélkül
kötelesek vagyunk törölni ügyfeleink, megbízóink, weboldal látogatóink
kérésére, vagy kérés nélkül is a rá vonatkozó személyes adatokat, ha

  • személyes adatokra már nincs szükség abból
    a célból, amelyből azokat gyűjtöttük vagy más módon kezeltük;
  • a megbízó/ügyfél/látogató visszavonja az
    adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más
    jogalapja;
  • a megbízó/ügyfél/látogató tiltakozik az
    adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;
  • a személyes adatokat jogellenesen kezeltük;
  • a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó
    uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  • a személyes adatok gyűjtésére információs
    társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.
  • Ha nyilvánosságra hoztuk a személyes
    adatot, amelyet törölnünk kell, az elérhető technológia és a megvalósítás
    költségeinek figyelembevételével megtesszük az ésszerűen elvárható lépéseket
    annak érdekében, hogy tájékoztassuk az adatokat kezelő adatkezelőket, hogy
    ügyfél/megbízó/weboldal látogató kérelmezte a szóban forgó személyes adatokra
    mutató linkek vagy e személyes adatok másolatának illetve másodpéldányának
    törlését.

Nem kell törölnünk a személyes
adatokat, ha az adatkezelés szükséges jogi igények előterjesztéséhez,
érvényesítéséhez, illetve védelméhez. Amennyiben ilyen adat törlésére érkezik
kérés, megfontoljuk és írásban jelezzük döntésünket.

A törlésről minden olyan címzettet
tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez
lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfeleinket/megbízóinkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Az adatkezelés korlátozásához való jog

Ügyfeleink/megbízóink/a weboldal látogatója jogosult kérni az adatkezelés korlátozását, ha:

  • vitatja a személyes adatok pontosságát, tisztázásig
  • az adatkezelés jogellenes, és az adatok
    törlése helyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
  • már nincs szükségünk a személyes adatokra
    adatkezelés céljából, de a felhasználó / ügyfék / megbízó igényli azokat jogi
    igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
  • a felhasználó / ügyfél / megbízó
    tiltakozott a jogos érdekből történő adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás
    arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az
    adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival
    szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével

csak a felhasználó / ügyfél / megbízó hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez,

érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme
érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet
kezelni.

A korlátozás feloldásáról a felhasználót / ügyfelünket / megbízónkat előzetesen tájékoztatjuk.

A korlátozásról minden olyan
címzettet tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha
ez lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel.
Ügyfelünket/megbízónkat/a felhasználót kérésre tájékoztatjuk a címzettekről.

  • Adathordozáshoz való jog

Az automatizált módon történő adatok
kezelése esetén, amennyiben az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás vagy a
szerződéses jogalap, ügyfelünk/megbízónk/a weboldal látogatója jogosult arra,
hogy a rá vonatkozó, általa rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait
tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és
ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa, amennyiben ez
technikailag megvalósítható.

Az adathordozhatósághoz való jog nem
érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

  • Tiltakozás joga

Az ügyfelünk / megbízónk tiltakozhat
a személyes adatai kezelése ellen

saját helyzetével kapcsolatos
okokból bármikor, amennyiben az adatkezelés jogalapja jogos érdek. Ebben az
esetben a személyes adatokat nem kezelhetjük tovább, kivéve, ha bizonyítjuk,
hogy azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget
élveznek ügyfelünk / megbízónk érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben,
vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez
kapcsolódnak.

  • Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Mivel nem végzünk automatizált
döntéshozatalt és profilalkotást, ezért ezt az alapjogot biztosítani nem
tudjuk.

XII. Panasz esetén

Személyes adatait a legnagyobb
körültekintéssel kezeljük. Amennyiben mégis úgy érzi, hogy nem tettünk meg
minden tőlünk elvárható intézkedést a személyes adatai védelme érdekében, vagy
egyszerűen csak kérdése van, kérjük, írjon nekünk az dokucenter@dokucenter.hu email címre.

Amennyiben vállalkozásunk az
adatkezelési elveket megsérti, az érintettek bíróság előtt gyakorolhatják
jogérvényesítési lehetőségeiket, polgári per keretében. A per elbírálása a
törvényszék hatáskörébe tartozik.

A per az érintett lakóhelye szerinti
törvényszék előtt is megindítható (a törvényszékek felsorolását és
elérhetőségét itt találja).

Továbbá, bármilyen személyes adattal
kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheti a Nemzeti Adatvédelmi és
Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.,
levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu,
honlap: http://www.naih.hu).

XIII. Automatizált döntéshozatal

Vállalkozásunkban nem működik
automatizált döntéshozatal.

XIV. Az adatkezelések jogalapjának meghatározásakor ezeket a

jogszabályhelyeket vettük figyelembe

A reklámot is tartalmazó hírlevél
küldése csak hozzájárulás alapján lehetséges, ezt az Európai Parlement és
Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontja és a gazdasági
reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi
XLVIII. tv. 6. § (1) – (3) bekezdése írja elő.

A honlapon történő kapcsolatfelvétel,
a Facebook oldal üzemeltetése, látogatottsági statisztika és konverziómérés, a
sütik és az üzleti kapcsolatok és megállapodások kapcsán történő adatkezelések
kapcsán a Az Európai Parlement és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1)
bek. a) pontját vettem figyelembe.

A számlázással kapcsolatos
adatkezelés alapja az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6.
cikk (1) bek. c) és az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. tv. 78. § (3) bek.
(bizonylatok megőrzési határideje) és az általános forgalmi adóról szóló 2007.
évi CXXVII. tv. 169. § e) (számla kötelező elemei).

Egyéb rendelkezések

Jelen tájékoztató 2018. május 25-én
lép hatályba és amint olyan új iránymutatások,
állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk
kell, felülvizsgáljuk a tartalmat. Ha vállalkozásunk tevékenységi köre
változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be, szintén módosítjuk.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Top
X