PRINT CARDS

Névjegykártya készítés - Dokumentum Center

Az üzleti élet elengedhetetlen kelléke a névjegykártya, ami sok mindent elárul a tulajdonosáról. Névjegykártyáit fekete-fehér nyomtatással készíttetheti fehér és színes kartonra egyaránt. Színes nyomással készült kártyája üde színfoltja  lehet vállalkozásának. Ha úgy gondolja nem elég önnek a sima karton kártya, választhat fényes és matt laminált változat közül.
Egyes névjegyeket nagyon feldob a sorok kerekítés, ez lehetséges mind a négy oldalon, de akár csak a két átlós sarokban is.

Mi a teendő névjegy rendelésekor?

Ha új kártyáról van szó

Ön leírja az adatokat, elképzelését, kollégánk ezek alapján elkészít Önnek néhány változatot különböző elrendezéssel és betűtípussal. Ezután e-mailben elküldjük a mintákat vagy személyesen hagyatjuk jóvá a készítést. Ha mindez megtörtént akkor nyomtatjuk a kártyát a kért mennyiségben.
Ezek után cégünk már tárolja a megszerkesztett névjegyet, amit bármikor lehet módosítani és utánrendelni belőle.

Amennyiben Önnek grafikus által megszerkesztett névjegye van, azt TIFF, JPG, PDF, CDR formátumban fogadni tudjuk. Pixeles képformátumoknál a fájl nyomtatásra alkalmas, nagy felbontásban készüljön, azaz a kép 1:1 méretében a felbontás minimum 300 dpi legyen. Annak érdekében, hogy az Ön monitorán látott színeket legjobban megközelítsük, kérjük, hogy a színformátum CMYK legyen. JPEG-nél az ajánlott felbontás 600 dpi. Vektorgrafikus formátumoknál (CDR) a szöveget célszerű görbévé alakítani(ctrl+q). DOC, és egyéb Microsoft fájlt csak a szerkesztendő szöveg elküldéséhez alkalmazza.

Segédlet az anyag helyes leadásához

Vágott méret: az anyag kész, vágási mérete. Nem kell és nem is szabad kerettel  jelölni! Csak illusztrációként szerepel.

Vágójel: a kinyomtatott anyagot ezek mentén vágjuk a végleges méretre.

Szedéstükör: logók, szövegek ezen a kereten kívül ne kerüljenek! A vágott mérethez túlságosan közel eső grafikai elemek a nyomtatási, vágási pontatlanság miatt levágásra kerülhetnek.

Kifutó: Ha papír széléig tervezett grafikával készül a kiadvány, az említett technológiai pontatlanság miatt szükség van a vágási méreten “túltöltött” grafika alkalmazására. Ezek a részek a vágás során leesnek, így a végtermék szélein nem maradnak meg nem nyomtatott fehér csíkok. A vágási méret közelében és a kifutó részen tehát nem lehetnek fontos grafikai elemek, szövegek.
A kifutó mérete minimálisan 2 mm kell legyen.
Pl.:90×50 mm-es kártya mérete: 90×50 mm + körben 2 mm kifutó = 94×54 mm

Ha utánrendelést szeretne

Ez esetben elég e-mailen vagy telefonon megrendelni a kívánt mennyiséget és csak a kész kártyáért kell bejönni, amivel időt takaríthat meg.
Minimális rendelési mennyiség 48 db.

Néhány tudnivaló a névjegyekről

Az üzleti névjegy szabvány – 9 x 5 cm – méretű, az olvashatóság érdekében gyakran fehér alapon fekete nyomású.

A rajta szereplő adatok: az illető család- és keresztneve, beosztása, az a tudományos rangja, ami az adott munkakör betöltésére vonatkozik, a cég neve, címe, telefonszáma és az illető egyéb hivatali elérhetősége. A hivatalos névjegyen magánadatokat általában nem célszerű szerepeltetni. Egy kártyán csak egy munkakört ajánlott feltüntetni.

Az átadott névjegy lehetőleg ne legyen gyűrött, sérült, ne legyen rajta kézi javítás.

Ha a telefonszámunk történetesen előző nap változott meg, ma már néhány óra leforgása alatt elkészítjük  új névjegyét.

Ha idegen nyelven is tárgyalunk, célszerű adatainkat a névjegy hátoldalára nyomtatni az adott idegen nyelven is. Ezen a cég logója természetesen érintetlenül szerepel, a nevünk sorrendje azonban – az idegen nyelv szabályai szerint – megfordul (1. a keresztnév, 2. a családnév). Például:

Magyar nyelvű kártyán:
Kovács Júlia Anna

Idegen nyelvű kártyán:
Júlia Anna Kovács

Névjegykártya árak

Segítség az árakhoz: ‘1’ azt jelenti fekete nyomással a ‘4’ pedig színes nyomással. A ‘0’ értelemszerűen üres oldalt jelent.

Tehát egyoldalas színes kártyát szeretnék: 4+0

Fekete nyomással szeretnék kétoldalas kártyát: 1+1

 

Névjegykártya ára Ft/db1+01+14+04+14+4
Fehér kartonon20 Ft30 Ft40 Ft45 Ft60 Ft
Színes kartonon30 Ft40 Ft45 Ft50 Ft65 Ft
Kreatív kartonon40 Ft50 Ft55 Ft60 Ft70 Ft
Laminálás fényes FELÁR20 Ft
Laminálás matt FELÁR30 Ft
Egyesével laminálás FELÁR50 Ft

Kedvezmények:

 96 db-től -2 Ft/kártya
 504 db-tól -4 Ft/kártya
 1008 db-tól -6 Ft/kártya

Kérem tekintse meg a vállalási határidőket mielőtt megrendelést ad le nálunk!

Top
Dokumentum Center