PRINT CARDS

+36-88/443-999

Névjegykártya készítés - Dokumentum Center

Az üzleti élet elengedhetetlen kelléke a névjegykártya, ami sok mindent elárul a tulajdonosáról. Névjegykártyáit fekete-fehér nyomtatással készíttetheti fehér és színes kartonra egyaránt. Színes nyomással készült kártyája üde színfoltja  lehet vállalkozásának. Ha úgy gondolja nem elég önnek a sima karton kártya, választhat fényes és matt laminált változat közül.
Egyes névjegyeket nagyon feldob a sorok kerekítés, ez lehetséges mind a négy oldalon, de akár csak a két átlós sarokban is.

Mi a teendő névjegy rendelésekor?

Ha új kártyáról van szó

Ön leírja az adatokat, elképzelését, kollégánk ezek alapján elkészít Önnek néhány változatot különböző elrendezéssel és betűtípussal. Ezután e-mailben elküldjük a mintákat vagy személyesen hagyatjuk jóvá a készítést. Ha mindez megtörtént akkor nyomtatjuk a kártyát a kért mennyiségben.
Ezek után cégünk már tárolja a megszerkesztett névjegyet, amit bármikor lehet módosítani és utánrendelni belőle.

Amennyiben Önnek grafikus által megszerkesztett névjegye van, azt TIFF, JPG, PDF, CDR formátumban fogadni tudjuk. Pixeles képformátumoknál a fájl nyomtatásra alkalmas, nagy felbontásban készüljön, azaz a kép 1:1 méretében a felbontás minimum 300 dpi legyen. Annak érdekében, hogy az Ön monitorán látott színeket legjobban megközelítsük, kérjük, hogy a színformátum CMYK legyen. JPEG-nél az ajánlott felbontás 600 dpi. Vektorgrafikus formátumoknál (CDR) a szöveget célszerű görbévé alakítani(ctrl+q). DOC, és egyéb Microsoft fájlt csak a szerkesztendő szöveg elküldéséhez alkalmazza.

Segédlet az anyag helyes leadásához

Vágott méret: az anyag kész, vágási mérete. Nem kell és nem is szabad kerettel  jelölni! Csak illusztrációként szerepel.

Vágójel: a kinyomtatott anyagot ezek mentén vágjuk a végleges méretre.

Szedéstükör: logók, szövegek ezen a kereten kívül ne kerüljenek! A vágott mérethez túlságosan közel eső grafikai elemek a nyomtatási, vágási pontatlanság miatt levágásra kerülhetnek.

Kifutó: Ha papír széléig tervezett grafikával készül a kiadvány, az említett technológiai pontatlanság miatt szükség van a vágási méreten “túltöltött” grafika alkalmazására. Ezek a részek a vágás során leesnek, így a végtermék szélein nem maradnak meg nem nyomtatott fehér csíkok. A vágási méret közelében és a kifutó részen tehát nem lehetnek fontos grafikai elemek, szövegek.
A kifutó mérete minimálisan 2 mm kell legyen.
Pl.:90×50 mm-es kártya mérete: 90×50 mm + körben 2 mm kifutó = 94×54 mm

Ha utánrendelést szeretne

Ez esetben elég e-mailen vagy telefonon megrendelni a kívánt mennyiséget és csak a kész kártyáért kell bejönni, amivel időt takaríthat meg.
Minimális rendelési mennyiség 48 db.

Néhány tudnivaló a névjegyekről

Az üzleti névjegy szabvány – 9 x 5 cm – méretű, az olvashatóság érdekében gyakran fehér alapon fekete nyomású.

A rajta szereplő adatok: az illető család- és keresztneve, beosztása, az a tudományos rangja, ami az adott munkakör betöltésére vonatkozik, a cég neve, címe, telefonszáma és az illető egyéb hivatali elérhetősége. A hivatalos névjegyen magánadatokat általában nem célszerű szerepeltetni. Egy kártyán csak egy munkakört ajánlott feltüntetni.

Az átadott névjegy lehetőleg ne legyen gyűrött, sérült, ne legyen rajta kézi javítás.

Ha a telefonszámunk történetesen előző nap változott meg, ma már néhány óra leforgása alatt elkészítjük  új névjegyét.

Ha idegen nyelven is tárgyalunk, célszerű adatainkat a névjegy hátoldalára nyomtatni az adott idegen nyelven is. Ezen a cég logója természetesen érintetlenül szerepel, a nevünk sorrendje azonban – az idegen nyelv szabályai szerint – megfordul (1. a keresztnév, 2. a családnév). Például:

Magyar nyelvű kártyán:
Kovács Júlia Anna

Idegen nyelvű kártyán:
Júlia Anna Kovács

Névjegykártya árak

 

Segítség az árakhoz: ‘1’ azt jelenti fekete nyomással a ‘4’ pedig színes nyomással. A ‘0’ értelemszerűen üres oldalt jelent.

Tehát egyoldalas színes kártyát szeretnék: 4+0

Fekete nyomással szeretnék kétoldalas kártyát: 1+1

 

Névjegykártya ára Ft/db1+01+14+04+14+4
Fehér kartonon17 Ft27 Ft34 Ft44 Ft55 Ft
Színes kartonon20 Ft30 Ft34 Ft44 Ft55 Ft
Kreatív kartonon26 Ft36 Ft40 Ft50 Ft61 Ft
Laminálás fényes FELÁR + 10 Ft
Laminálás matt FELÁR + 14 Ft
Egyesével laminálás FELÁR+ 20 Ft

Kedvezmények:

 96 db-től -2 Ft/kártya
 504 db-tól -4 Ft/kártya
 1008 db-tól -6 Ft/kártya

Top
X