PRINT CARDS

Sajtóközlemény - Dokumentum Center

2019.| 06. | 30.

Sajtóközlemény

Innovatív technológia beszerzése a Dokumentum-Center 2001 Bt.-nél

Európai Uniós forrás segítségével innovatív technológia beszerzésére került sor a Dokumentum Center 2001 Bt.-nél, a GINOP-2.1.8-17-2018-2775 pályázat keretén belül. A Széchenyi 2020  A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati kiírására benyújtott projekt 7,11 millió Forint támogatásban részesült.

Cégünk 1996-ban  alakult kis családi vállalkozásként. Célunk volt Veszprém és vonzáskörzetének bérmásolási és nyomtatási igényeinek maximális kielégítése, ezért már a kezdetektől az egyszerű fekete-fehér másoláson kívül a tervrajzmásolás, irat- és diplomakötés, bélyegző és névjegykártya készítés is a profilba tartozott. Első üzlethelyiségünket hamar kinőttük, mind alapterület, mind tevékenységi körünket illetően. Ma már a szolgáltatásaink közé tartozik a nagyformátumú színes nyomtatás ugyanúgy, mint a fényképes és gravírozható reklám- és egyedi ajándékok gyártása. Mindezeket sorban követte az esküvői meghívók kínálata. Tevékenységünk széles skálájával, 2 évtizedes tapasztalatunkkal és gépeink teljesítményével bátran állíthatjuk, hogy nem csak a város, de a megye legnagyobb másolószalonjai között képviseltetjük magunkat.

A kedvezményezett neve: Dokumentum Center 2001 Bt.

A projekt címe: Innovatív technológia beszerzése a Dokumentum-Center 2001 Bt.-nél

Megvalósítás helyszíne: 8200 Veszprém Egyetem u. 11

A beruházás megvalósításának ideje: 2019.01.21-2019.06.30

Beruházás összköltsége: 14 226 000 Ft

Elnyert, szerződött támogatás összege: 7 113 000 Ft

Támogatás mértéke: 50%

Beruházás rövid bemutatása:

A pályázat segítségével az alábbi eszközök beszerzése valósult meg:

2 db számítógépkonfiguráció

1 db XEROX Versant 180 nyomdagép

1 db Xerox D125 típusú fekete-fehér másoló/nyomtató

A XEROX Versant 180 nyomdagép az ofszet, digitális és műnyomó papírok kezelése kiemelkedő és gyárilag támogatott. Gépen belüli levegő szeparációs papíradagolás, vákuumszalagos papírtovábbítás jellemzi a berendezést, emellett  fejlett automatikus regisztrációállítást alkalmaz.

A Xerox D125 típusú fekete-fehér másoló/nyomtató kiemelkedő ipari nyomtatási teljesítményt, a Xeroxra jellemző megbízhatóságot, egyszerű használatot, modern utómunkálati funkciókat és piacvezető, integrált munkamenet-optimalizálási megoldásokat kínál. Sokoldalúságára jellemző, hogy kezeli a médiumok széles körét,többek között akár hűtőmágnest is gyárthatunk vele.

Fontos eleme a beszerzésnek a gépekhez társított önálló számítógépes munkaállomások is.

További információ kérhető:

Stadler Gábor, ügyvezető

stadlergab_kukac_dokucenter.hu

Top
Dokumentum Center