PRINT CARDS

Shop

Puzzle A/3 – Egyedi fényképes kirakó 300 darabos

4.990 Ft

Kategóriák: ,

A kirakó időtálló, generációkon átívelő játék. Többen játszva különleges közösségi élményt ad hosszas beszélgetésekkel és együtt töltött idővel, de egyedül is kiváló meditatív, nyugtató elfoglaltságot biztosít.

Mindezek miatt ajándékként szinte lehetetlen mellé lőni egy kirakóval, főleg ha azon a hanyományos képek helyett saját képet kell kirakni. Egészen más élmény, ahogy teljes képpé áll össze egy közös emlék, egy családi kép, vagy bármi, amihez személyes kapcsolat fűzi az embert.

Ez az egyedi képes nyomtatott kirakó 300 darabos és közel A/3 (406×293 mm) méretű.

A puzzle játék sok pozitív hatással lehet az agyra és az egész testre. Itt van néhány ok, hogy miért jó a puzzle játék:

  1. Fejleszti az agy kapacitását: A puzzle játék kihívás elé állítja az agyat és segít abban, hogy fejleszti a problémamegoldó képességet, az ügyességet és a logikát.
  2. Csökkenti a stresszt: A puzzle játék fókuszált tevékenység, amely segíthet az agynak az ellazulásban és a stressz leküzdésében.
  3. Segít a memória fejlesztésében: A puzzle játék segíthet javítani a rövidtávú memóriát és a munkamemóriát, mivel az embernek szüksége van arra, hogy emlékezzen a darabok helyére, és összehangolja a képet.
  4. Ösztönzi a kreativitást: A puzzle játék kihívásokat állít az emberek elé, hogy a szürke sejtek szabadon áramoljanak, így segít ösztönözni a kreativitást és az új megoldások keresését.

Additional Information

Méret, kiosztás

Figyelem!
A termékfotó nem tükrözi minden esetben a konkrét kirakó méretét, formáját, felosztását!

Top
Dokumentum Center