PRINT CARDS

Shop

Puzzle A/4 – Egyedi fényképes kirakó 120 darabos

3.490 Ft

Kategóriák: ,

A kirakó időtálló, generációkon átívelő játék. Többen játszva különleges közösségi élményt ad hosszas beszélgetésekkel és együtt töltött idővel, de egyedül is kiváló meditatív, nyugtató elfoglaltságot biztosít.

Mindezek miatt ajándékként szinte lehetetlen mellé lőni egy kirakóval, főleg ha azon a hanyományos képek helyett saját képet kell kirakni. Egészen más élmény, ahogy teljes képpé áll össze egy közös emlék, egy családi kép, vagy bármi, amihez személyes kapcsolat fűzi az embert.

Ez az egyedi képes nyomtatott kirakó 120 darabos és közel A/4 (293×202 mm) méretű.

A puzzle játék sok pozitív hatással lehet az agyra és az egész testre. Itt van néhány ok, hogy miért jó a puzzle játék:

  1. Fejleszti a finommotoros képességet: A puzzle játékban az apró darabok összepattintása és összehangolása segít a finommotoros képesség javításában és az ujjak mozgásának fejlesztésében.
  2. Segít a problémamegoldásban: A puzzle játék feladatként kezeli a darabok összeillesztését, amely segít az embereknek a problémamegoldó készségek fejlesztésében.
  3. Örömet okoz: A puzzle játék sikerei az örömöt és az elégedettséget szolgálják, amelyek mindenkinek jó érzést adnak. A játék segíthet az agyban a boldogsághormonok, például a dopamin felszabadulásában is.

Összességében a puzzle játék rengeteg előnnyel jár az agyra és az egész testre nézve. Úgyhogy ha szereted a kihívásokat, és szeretnél szórakozni és fejlődni egyszerre, a puzzle játék jó választás lehet számodra.

 

Additional Information

Méret, kiosztás

Figyelem!
A termékfotó nem tükrözi minden esetben a konkrét kirakó méretét, formáját, felosztását!

Top
Dokumentum Center